Sreći nikad kraja

Tko zna koliko je radosti bilo u glavama ovih petrinjskih klinaca koji su odlučili zaigrati nogomet pod okriljem nogometne škole NK Mladost Petrinja, kad su jučer na travnatom terenu stadiona dobili nove trenirke koje im je kupio klub. Prstići i Juniori su odmah na licu mjesta obukli ove zelene trenirke (a sasvim sigurno je da će nogi od njih kroz neki vremenski period zaigrati i veliki nogomet i biti članovi tima NK Mladost) i pohrlili u gol na zajedničko fotografiranje –  činilo se da njihovoj sreći zbog ovog poklona nema kraja.

Trenirke su malim nogometašima podijelili Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i Neven Žužić, predsjednik GŠNK Mladost Petrinja:„Ovo je jedan od načina društvenog života, ali i života i suživota roditelja i klinaca te samoga kluba koji se diže na višu razinu. Također je ovo poziv svim športovima u gradu Petrinji da se što bolje ekipiraju i da mi kao Grad damo više. Ja znam da su zahtjevi svakodnevni, međutim inicijativa mora dolaziti iz kluba. Petrinja je „Grad- prijatelj djece“ , imamo brojne vrtiće ali i ovaj velebni stadion koji je u funkciji prije svega zbog naše djece. Mladi klinci moraju ostaviti jednu dobru priču i vidjeti što je prva momčad, u toj sinergiji i dođu dobri rezultati. Ovo je za mene pohvalno i hvala svima koji su dali sebe jednim entuzijazmom i dragovoljnim radom koji su dobri primjeri za sve ostale klubove.“ – gradonačelnik je zaključio.

Čini se da petrinjski nogomet u budućnosti ne bi trebao imati nikakvih problema s popunjavanjem svojih redova – jako puno djece trenira u školi nogometa NK Mladost.


Škola nogometa GŠNK Mladost vodi brigu o najmlađim uzrastima koji su dobili trenirke od svog kluba bez uzimanja članarina roditelja te će tako nastaviti i na starijim uzrastima, rekao je predsjednik kluba Neven Žužić te nastavio:
„Treneri u omladinskom pogonu su jako bitni i kompletan taj pogon je bitan da bi klub mogao funkcionirat. Danas dobiva još jedna momčad opremu, juniori. Mislim da se u zadnjih deset godina to nije pojavilo da su besplatno dobili opremu u nogometnom klubu Mladost, a to nam je broj jedan za funkcioniranje kluba. „

M.Šantek

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here