“Uzeli” nekoliko medalja na prilično jakom turniru

U Vinkovcima je 08.09.2018. održan turnir “ORION” u gađanju standardnom zračnom puškom. Iako su treninzi tek počeli, streljački klub “HVIDR-a SISAK” je na spomenuti turnir poslao žensku i mušku ekipu na provjeru početnog stanja. Očekivano, rezultati nisu briljantni, ali i u toj početnoj fazi, uzeli smo nekoliko medalja u prilično jakom turniru.
U ženskom dijelu ekipe, nastupile su Mirta Ilijević, Nataša Acs, Nikolina Knežić i Tea Ilijević. Najbolje se snašla Mirta I. osvojivši srebrnu medalju sa 394,8 krugova. Acs je sa 387, 5 osvojila broncu, dok je Knežić bila vrlo blizu sa 386,9 krugova. Tea I. je gađala kadetski meć od 20 hitaca i pogodila 191,9 krugova što je bilo dovoljno za 5 mjesto.
U muškoj konkurenciji gađali su Tihomir Ilijević i Tomislav Perak. Uspješniji je bio Ilijević pogodivši 389,3 kruga što je bilo dovoljno za broncu. Perak je pogodio 375,6 krugova, a s tim rezultatom je zauzeo 5. mjesto.
Iako rezultati nisu posebno visoki, veseli da se kod nikoga ne vidi veliki pad u odnosu na prošlu sezonu, te je za vjerovati da će se treninzima do ozbiljnog početka sezone, rezultati prilično popraviti.
Za PS portal javlja trener Tihomir Ilijević.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here