“Uzeli” nekoliko medalja na prilično jakom turniru

U Vinkovcima je 08.09.2018. održan turnir “ORION” u gađanju standardnom zračnom puškom. Iako su treninzi tek počeli, streljački klub “HVIDR-a SISAK” je na spomenuti turnir poslao žensku i mušku ekipu na provjeru početnog stanja. Očekivano, rezultati nisu briljantni, ali i u toj početnoj fazi, uzeli smo nekoliko medalja u prilično jakom turniru.
U ženskom dijelu ekipe, nastupile su Mirta Ilijević, Nataša Acs, Nikolina Knežić i Tea Ilijević. Najbolje se snašla Mirta I. osvojivši srebrnu medalju sa 394,8 krugova. Acs je sa 387, 5 osvojila broncu, dok je Knežić bila vrlo blizu sa 386,9 krugova. Tea I. je gađala kadetski meć od 20 hitaca i pogodila 191,9 krugova što je bilo dovoljno za 5 mjesto.
U muškoj konkurenciji gađali su Tihomir Ilijević i Tomislav Perak. Uspješniji je bio Ilijević pogodivši 389,3 kruga što je bilo dovoljno za broncu. Perak je pogodio 375,6 krugova, a s tim rezultatom je zauzeo 5. mjesto.
Iako rezultati nisu posebno visoki, veseli da se kod nikoga ne vidi veliki pad u odnosu na prošlu sezonu, te je za vjerovati da će se treninzima do ozbiljnog početka sezone, rezultati prilično popraviti.
Za PS portal javlja trener Tihomir Ilijević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here