U subotu 08.09.2018. u Zagrebu održan je 7. Zagreb karate kup na kojem je nastupalo 622 natjecatelja iz 70-ak klubova iz Hrvatske, Italije, BIH, Slovačke, Crne Gore, Slovenije, Rusije, Mađarske, Novog Zelanda i Belgije. Na ovom velikom međunarodnom karate događaju nastupala je i „A“ ekipa KK „Tigar“ u sastavu ; Lana i Nikolina Golomboš, Ema Kardaš, Lucija Bunjevac, Roko Dumbović i Luka Stefano Ciprić.

Lana Golomboš nastupala je u kategoriji učenica iznad 44 kilograma gdje se nije uspjela probiti do finala, ali je repasažnom borbom izborila brončanu medalju. Roko Dumbović pomeo je konkurenciju sve do samog finala gdje je ipak za dlaku bio bolji protivnik. Dumbović je osvojio srebro u kategoriji mlađih kadeta do 41 kilogram. Nikolina Golomboš natjecala se u dvije kategorije, u svojoj kategoriji mlađih kadetkinja nije joj bilo ravne protivnice te je osvojila zlatnu medalju, u kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma Nikolina se probila sve do finala gdje je ipak uzela srebrnu medalju. U kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma nastupala je Lucija Bunjevac koja ovoga puta nije uspjela osvojiti odličje. Ema Kardaš u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma osvaja brončanu medalju. Luka Stefano Ciprić nije imao ravnog protivnika sve do finala te je ipak uzeo srebro.

Prema ovim rezultatima možemo zaključiti da su tigrići i više nego odlično odradili ljetne pripreme i oštro startali u novu sezonu. Za “A” ekipu sada slijedi vikend treninga, a “B” ekipa karate kluba Tigar natječe se već u nedjelju na turniru u Karlovcu.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here