Za dva tjedna kreće izgradnja tvornice “Palavra” u poduzetničkoj zoni Mošćenica – Poljana

Poduzetnička zona Mošćenica-Poljana smještena je u središnjem dijelu Sisačko-Moslavačke županije, na području Petrinje, na istočnom ulazu u Petrinju. Lokacija zone nalazi se na značajnom prometnom čvoru.
Uz zonu prolazi državna cesta D-37 Sisak-Petrinja i buduća brza cesta Popovača-Petrinja-Karlovac kao i čvorište autoceste Zagreb-Sisak.
Poduzetničke zonu je obišao Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje te je iznio informaciju kako bi za 14 dana krenula izgradnja tvornice „Palavra“(specijalizirana za proizvodnju furnira) u Petrinji, investicija vrijedna sedam milijuna eura, a zaposlit će i preko 100 ljudi.
„Na zoni rade tri-četiri firme, održavamo koordinacije kako bi još ovih mjesec i pol dana pojačali poslove. Projekt je vrijedan 27 milijuna kuna, a u realizaciji je za sada samo 5 milijuna s tim da još 3 trafostanice nisu ušle u realizaciju tako da mislim da ćemo brzo biti na 50 posto realizacije i računam da bi zona trebala biti gotova negdje u prvom mjesecu.“ – dodao je Dumbović.

petrinja.hr

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here