U razdoblju od 24. do 29. rujna 2018. godine izvodit će se sljedeći radovi u Petrinji

 

IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA
„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 24. do 29. rujna 2018. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja
Izrada kućnih priključaka u Ulici Mirka Antolića te priprema podloge za asfalt u Ulici Milana Nemičića, Stjepana Pejakovića, Vladimira Stahuljaka, Matije Peraka i Miroslava Krleže.
Izrada kanalizacije i kućnih priključaka u Sisačkoj ulici a u sklopu dogradnje kanalizacijske mreže radit će se priprema za asfaltiranje Ulice Bogomira Rumlera, Đure Tiljka, Ive Valenta i pripadajućih odvojaka.
Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 izvode se zemljani i montažerski radovi i izrada kućnih priključaka vode u Ulici Gromova i Ulici Franje Miličića te izrada kućnih priključaka u Ulici Brezje i Antolčevoj ulici.
Na kanalizacijskoj mreži Slatina II. faza izvodit će se ugradnja ljevano željeznih poklopaca za kućne priključke u Unskoj, Ajdovščinskoj i Wagnerovoj ulici.

Novo Selište
U sklopu odvodnjavanja naselja izvodit će se radovi u ulici prema kupalištu te priprema podloge za asfaltiranje u Kupskoj ulici.

Mošćenica
Izrada kanalizacije u Ulici Ruđera Boškovića te Ulici Hrvatskih branitelja te izrada kućnih priključaka u Ulici braće Radić i Ulici Vatroslava Lisinskog. Za asfaltiranje se priprema Ulica kralja Tomislava a asfaltirat će se dio Sisačke ulice.
U sklopu vodoopskrbe Mošćenica – Cjelina 1 izvodi se izrada kućnih priključaka u Ulici braće Radić i Ulici Ante Starčevića.

Nova Drenčina
Izrada kanalizacije u naselju.

Vodosprema Zebinac
Izvode se građevinski radovi u desnoj komori te vanjski i unutarnji građevinsko-obrtnički radovi.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Privreda d.o.o. Petrinja

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here