Od 1. do 6. listopada 2018. godine u Petrinji izvodit će se sljedeći radovi

IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA
„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 1. do 6. listopada 2018. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja
Izrada kućnih priključaka u Ulici Mirka Antolića te izrada kućnih priključaka i priprema podloge za asfalt u Ulici Milana Nemičića, Stjepana Pejakovića, Vladimira Stahuljaka, Matije Peraka i Miroslava Krleže.
Izrada kanalizacije i kućnih priključaka u Sisačkoj ulici a u sklopu dogradnje kanalizacijske mreže izrađivat će se kućni priključci i pripremati za asfaltiranje Ulice Bogomira Rumlera, Đure Tiljka, Ive Valenta i pripadajućih odvojaka.
Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 izvode se zemljani i montažerski radovi i izrada kućnih priključaka vode u Ulici Gromova i Ulici Franje Miličića te izrada kućnih priključaka u Ulici Brezje. Vodovod se postavlja u Ulici Milana Dujnića a montaža zasunskih okana vršit će se u Gajevoj ulici.
Na kanalizacijskoj mreži Slatina I. faza izvodit će se radovi u Slatinskoj ulici a u sklopu kanalizacijske mreže Slatina II. faza izvodit će se ugradnja lijevano željeznih poklopaca za kućne priključke u Unskoj, Ajdovščinskoj i Wagnerovoj ulici.

Novo Selište
U sklopu odvodnjavanja naselja izvodit će se radovi u ulici prema kupalištu te priprema podloge za asfaltiranje u Kupskoj ulici.

Mošćenica
Izrada kanalizacije u Ulici braće Radić te Ulici Hrvatskih branitelja te izrada kućnih priključaka u Ulici Ante Starčevića. Za asfaltiranje se priprema Ulica kralja Tomislava čiji će se dio i asfaltirati.
U sklopu vodoopskrbe Mošćenica – Cjelina 1 izvodi se izrada kućnih priključaka u Ulici braće Radić i Ulici Ante Starčevića.

Nova Drenčina
Izrada kanalizacije u naselju.

Vodosprema Zebinac
I dalje traju građevinski radovi u desnoj komori te vanjski i unutarnji građevinsko-obrtnički radovi.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Privreda d.o.o. Petrinja

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

1 COMMENT

  1. sprdaju se sa građanima petrinje,kakva asfaltiranja dok niste isprobali kak bude funkcionirala kanalizacija,bude sve opet trganje a novac se baca uzalud,sad se vidi da evropa nefunkcionira

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here