Pištoljašica Ivana Medved

U Nuštru je 06.10.2018. održan turnir povodom Dana obrane Nuštra i Dana općine. Kako je datumom turnir posljednji prije početka liga, ŠSK “HVIDR-a SISAK” je na turnir poslao sve potencijalne sudionike nastupajuće sezone u posljednju provjeru.
Po prvi puta klub ima pištoljašicu, Ivana Medved, koja je do prije nekoliko sezona gađala puškom i nastupala u 1. A ligi, odlučila je promijeniti disciplinu, kupila pištolj i krajem prošle sezone počela trenirati. Epilog nekoliko mjeseci treninga je zlatna medalja na prvom nastupu. Naime, Ivana je sa 362 pogođena kruga pobijedila konkurenciju u Nuštru, koja nije bila nimalo bezazlena. Obzirom da je bila jedina seniorka, organizator je objedinio mušku i žensku konkurenciju, tako da je Ivana pobijedila muške kolege. Ivana će u ovoj sezoni nastupati u “B” ligi pojedinačno.
U gađanju puškom, rezultati su također odlični. U kategoriji kadetkinja, nastupila je Tea Ilijević i odličnim rezultatom 393,9 krugova osvojila 2. mjesto.
Veseli povratak dobrim rezultatima juniorke Nikoline Knežić. Iako je u prošloj sezoni dosta stagnirala, ovu je otvorila solidnim rezultatom. Osvojila je srebrnu medalju sa 394,4 krugova ispred Mirte Ilijević koja je osvojila broncu sa 387,2 kruga.
U kategoriji seniora klub je imao dva natjecatelja, a neznatno uspješniji je bio Tihomir Ilijević koji je pogodivši 394,8 krugova bio 3. , dok je Dragan Krnjajić sa 392,7 krugova zauzeo 4. mjesto i drvenu medalju koju na ovom turniru organizator redovno dodjeljuje.
Iako je zbog privatnih obveza nedostajalo dvoje standardnih natjecatelja, posljednja provjera spremnosti je više nego zadovoljavajuća. Posebno veseli dobar rezultat djevojaka, jer obzirom na mogućnosti kluba, u desetoj sezoni 1. “A” lige, nećemo biti statisti.
Kaže za PS portal trener Tihomir Ilijević.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here