Gradonačelnik Darinko Dumbović danas je održao još jedan prijem uspješnih sportaša grada Petrinje na kojem su prisustvovali Sven Gavranović i Drago Miličić.
Sven je u lipnju ove godine na “Otvorenom prvenstvu Hrvatske”, za dječake do 13 godina, nastupao za selekciju Sisačko – moslavačke županije te je bio uvršten u idealnu petorku turnira i osvaja pehar za najboljeg strijelca prvenstva na kojem je sudjelovalo 46 ekipa iz cijele Hrvatske.
„Drago mi je što vidim mladu sportsku snagu kao i one sa iskustvom i dobar ste primjer kako se predaje sportu. Pokazujete koliko treba vjere, snage i upornosti za uspjeh. Ostvarili ste dobre rezultate, promovirate Grad Petrinju, sportsku kulturu, zdrav život. Bez razlike na godine, čovjek može dobro izgledati, prije svega izgledati zdravo. Vaši rezultati su uvijek prisutni i postajete dobri ambasadori. Mi smo grad prijatelj djece, što nije lako postati, a vi s ovim potvrđujete to što jesmo. Želim vam da u budućnosti imate još bolje rezultate, a da grad i naš društveni odjel bude uvijek na raspolaganju. Napravili ste nešto je dobro, dobra poruka i odgovornost prema onima koji će u budućnosti imati želje i snage da krenu vašim putem. Dali ste im primjer dobre prakse.“ – rekao je gradonačelnik Dumbović.
Primjer dobre prakse budućim generacijama i sportašima dao je i petrinjski maratonac Drago Miličić koji ove godine slavi tridesetu obljetnicu karijere koju je započeo 1. listopada 1988. godine kad je nastupio na svom prvom od devet Svjetskih prvenstava u Santaderu, Španjolska.

petrinja.hr

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here