Nove pobjede a time i nove bodove postigli su proteklog vikenda članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia. Na bodovnom turniru pod nazivom „Trofej grada Varaždina“ u Varaždinu svi predstavnici ovoga kluba postigli su niz izvrsnih rezultata. Čak u četiri starosne kategorije trofej grada Varaždina završio je u rukama petrinjskih plesača.
U kategoriji mladež u obje discipline (standardni i latinsko-američki plesovi) trofej su osvojili sportski plesni par (SPP) Jakov Bjelac – Magdalena Vidas.
U kategoriji odrasli, također, u obje discipline trofej odnose SPP Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova.
Izvrsno plesno umijeće petrinjskih seniora također rezultira osvajanjem trofeja grada Varaždina, i to kod seniora I SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak i kod seniora III SPP Davor Jambriško – Renata Hartman.
Iako nisu ponijeli trofej, odličan nastup imali su i ostali članovi SPK Petrinia te postigli uspješne rezultate. Tako je najmlađim petrinjskim plesačima SPP-u Matija Baljak – Klara Autischer za nijansu izostala medalja u standardnim plesovima i završili su na odličnom 4. mjestu, dok je vrlo slično bilo i u disciplini latinsko-američkih plesovima gdje su osvojili 5. mjesto.
Nešto stariji kolege SPP Jan Hanić – Paula Mladić u kategoriji mlađa mladež odličnim nastupom osvojili su druga mjesta i okitili se srebrnim medaljama u obje discipline, dok ih u stopu prate SPP Noa Hanić – Mia Savić osvajajući treća mjesta i brončane medalje.
U kategoriji starija mladež natjecali su se SPP Filip Špalj – Bruna Žukina te su bili odlični četvrti u standardnim plesovima, a u latinsko-američkim plesovima odlični treći i s brončanom medaljom vratili se kući.
Izvrsnim nastupom u kategoriji odrasli brončane medalje u obje discipline osvojili su i SPP Marko Šapina – Anja Alispahić.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here