IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA
„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 20. listopada 2018. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja
Izrada kućnih priključaka za kanalizaciju i priprema podloge za asfalt u Ulici Milana Nemičića, Stjepana Pejakovića, Vladimira Stahuljaka, Matije Peraka i Miroslava Krleže.
Izrada kanalizacije i kućnih priključaka u Sisačkoj ulici a u sklopu dogradnje kanalizacijske mreže izrađivat će se kućni priključci i pripremati za asfaltiranje Ulice Bogomira Rumlera, Đure Tiljka, Ive Valenta i pripadajućih odvojaka.
Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 izvode se zemljani i montažerski radovi i izrada kućnih priključaka vode u Ulici Brezje i M.Dujnića. Zemljani i montažerski radovi izvodit će se i u Ulici Otona Kučere a kućni priključci će se izrađivati i u Ulici Vladka Mačeka.
Na kanalizacijskoj mreži Slatina I. faza izvodit će se radovi u Slatinskoj ulici a u sklopu kanalizacijske mreže Slatina II. faza izvodit će se ugradnja lijevano željeznih poklopaca za kućne priključke u Unskoj, Ajdovščinskoj i Wagnerovoj ulici.

Novo Selište
U sklopu odvodnjavanja naselja pripremat će se podloge za asfaltiranje u Kupskoj ulici i ulici prema kupalištu.

Mošćenica
Izrada kanalizacije u Ulici Hrvatskih branitelja, sanacija kanalizacije u Ulici bana Josipa Jelačića te izrada kućnih priključaka u Ulici braće Radić, Ante Starčevića te Ulici Vatroslava Lisinskog. Za asfaltiranje se priprema Ulica kralja Tomislava čiji će se dio i asfaltirati.
U sklopu vodoopskrbe Mošćenica – Cjelina 1 izvodi se izrada kućnih priključaka u Ulici braće Radić i Ulici Ante Starčevića. Zemljani i montažerski radovi izvodit će se u Ulici Ruđera Boškovića, Kolodvorskoj ulici i odvojku.

Nova Drenčina
Izrada kanalizacije u naselju.

Vodosprema Zebinac
I dalje traju građevinski radovi u desnoj komori. Također će se izvoditi strojarski radovi u strojarnici i desnoj vodnoj komori te vanjski i unutarnji građevinsko obrtnički radovi.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Privreda d.o.o. Petrinja

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here