U subotu 13.10.2018. godine održan je 18. Darfest Daruvar na kojem je nastupalo oko 500 natjecatelja iz Hrvatske, Češke, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Za „Tigar“ je nastupalo 15 natjecatelja; Karla Golomboš, Lara Pahić, Vanja Šabić, Tia Škrljac, Ema Kardaš, Dora Kirin , Korina Klarić, Jakov Radošević, Tin Glavinić, David Makar, Roko Dumbović, Mislav Plesivčak, Luka Stefano Ciprić, Andreas Glavaš, Robert Glavaš.

Jakov Radošević nastupao je u kategoriji cicibana i mlađih učenika gdje je uvjerljivim pobjedama od 5:0 u obje kategorije zasjenio konkurenciju i osvojio dvije zlatne medalje. Tin Glavinić natjecao se u kategoriji mlađih učenika gdje je osvojio brončanu medalju. David Makar natjecao se u kategoriji učenika gdje je u starijoj konkurenciji čistim pobjedama došao do zlatne medalje. Lara Pahić natjecala se u kategoriji učenica gdje je došla do finala gdje je ipak bila poražena od nešto starije i iskusnije protivnice. Ema Kardaš natjecala se u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma gdje je izborila broncu. Dora Kirin osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji mlađih kadetkinja. Andreas Glavaš nastupao je u kategoriji juniora gdje je osvojio srebrnu medalju. Mislav Plesivčak odradio je svoj prvi turnir u starijoj kategoriji i odmah ju ozbiljno shvatio te se oštro borio i osvojio zlatnu medalju. Luka Stefano Ciprić izvanrednim borbama stigao je do same završnice u kojoj je dokazao da zaslužuje biti na samom tronu sa zlatom oko vrata. Roko Dumbović ovoga puta nije uspio izboriti finale ,ali se ovoga puta okitio broncom.
Ovoga puta bez odličja su ostali : Karla Golomboš, Vanja Šabić, Korina Klarić, Tia Škrljac i Robert Glavaš .
Prema osvojenim medaljama na ovom turniru od 56 klubova ŠKK „Tigar“ našao se na trećem mjestu. Još jedan uspješan vikend je iza nas, a već sljedeći nas čeka turnir u Ivancu.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here