Ja sam mali poduzetnik

“Ja sam mali poduzetnik” je naziv slikovnice za djecu koju je osmislila Sanela Dropulić, direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i autorica ove slikovnice koje su podijeljene jutros starijim odgojnim skupinama djece u Dječjem vrtiću Petrinjčica – Objekt Slap u petrinjskoj ulici Ivane Brlić Mažuranić.

 

Ova slikovnica je prva slikovnica jugoistične Europe koja uči o poduzetništvu što znači da se na ovaj način krene s učenjem djece poduzetništvu. Već od četvrte godine života djeca vrlo lagano mogu prikupljati prva znanja što je to poduzetništvo i kako se poduzetništvom baviti, pa su tako u suradnji s Gradom Petrinjom,Gradom prijateljem ženskog poduzetništva, prve slikovnice podijeljene u vrtićima i prvim i drugim razredima petrinjskih osnovnih škola.

Sanelu Dropulić i gradonačalnika Darinka Dumbovića koji kaže da ova slikovnica daje poruku djece da razmisle u najranijim danima što bi to mogli biti u životu i da ih treba od najranije mladosti učiti o svemu, je dočekala ravnateljica vrtića Nataša Vidović i čovjek u bijelom s velikom bradom i štapom i naravno, vrećom punom darova  – sveti Nikola.

M.Šantek

 

 

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here