Adventska zimska turistička ophodnja: Ocijenjeni turističko-ugostiteljski i ostali uslužni objekti, proglašenje i nagrađivanje u srijedu 19. prosinca

Autor: Antun Petračić Toto
Uz onu stalnu tradicionalnu, uhodanu i poznatu za svaki ljetni blagdan Lovrenčeva, ove zime su prvi puta Turistička zajednica Grada Petrinje i Ceh ugostitelja pri Udruženju obrtnika Petrinje, Gline, Topuskog i ostale Banovine pokrenuli adventsko ocijenjivanje izgleda, ponude jela i pića i obogaćivanje ponude među turističko-ugostiteljskim i ostalim uslužnim objektima po gradu Petrinji. U provedbi akcije peteročlano povjerenstvo danas je pješice ili u vozilima prokrstarilo Petrinjom i vidjelo, ocijenilo i odabralo najbolja i najljepša mjesta i lokalitete.
– Pokrenuli smo nešto novo i mislim potrebno Petrinji, uz poziv ugostiteljima i ostalim obrtnicima da svoje izloge, ulaze, vrata i lokale okite, ukrase i uljepšaju, te adventsku prigodnu ponudu obogate puno ranije, već početkom prosinca. Među 20 obiđenih mjesta odlučili smo se za one najljepše, posebne i originalne – kaže predsjednik Ceha ugostitelja Danijel Jagić.
Rezultati će se proglasiti i pobjednici nagraditi u srijedu 19. prosinca u 17,30 sati u programu Adventa u Petrinji kod glazbenog paviljona u gradskom Strossmayerovom šetalištu.
Povjerenstvo za zimsko turističko ocjenjivanje adventskog ugođaja i pripremljenosti lokala, salona, butika i drugih mjesta vodio je Danijel Jagić, predsjednik Ceha ugostitelja pri Udruženju obrtnika, struku je još predstavljao i ugostiteljski radnik Boris Jagodin, u ime Turističke zajednice Matea Jandrić, a od lokalnih medija Mario Gršić s Petrinjskog radija-Portala 53 i Antun Petračić iz PS portala. (A.P.)

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here