Miss Aleksandra

Autor: Miroslav Šantek Cobra

Svako malo se novine i portali za svoje rubrike o slavnim i nekad vrlo poznatim osobama osobama zapitaju kroz naslov priče na ovakav način – Gdje je danas, kako izgleda, što radi, sjećate li se…?

Jučer se Jutarnji list dotaknuo pitanja gdje je nestala nekadašnja Miss Hrvatske, Virovitičanka Aleksandra Grdić koja je 2003. ponijela tu laskavu titulu koja joj je doista otvorila vrata  manekenstva, reklama i dobro plaćenih televizijskih i novinskih snimanja, a mnogi muškarci se sjećaju njenih golih fotografija iz Playboya….

Petnaestak godina je prošlo od njenog najvećeg uspjeha, danas Aleksandra živi mirnim obiteljskim životom u Zagrebu,  ali postoji i zanimljiva foto arhiva iz te 2003. godine kad je Aleksandra u pratnji tadašnjeg Mistera Hrvatske, Petrinjca Maria Valentića i prvog pratitelja Maria Mlinarića posjetila Petrinju i kad smo s njima napravili kratki foto session u gradskom parku.

Mario Valentić je bivši hrvač tadašnjeg petrinjskog HK Gavrilović koji se rano počeo baviti manekenstvom i ta pobjeda i titula Mistera Hrvatske mu je otvorila vrata za mnoge televizijske uloge koje su uslijedile odmah iza toga, a pojavljivao se i u par igranih filmova. Mario je tako drugog Maria i mladu, atraktivnu Aleksandru doveo u svoj grad u kojem ih je kako to već biva po redu primio i domaćin, tadašnji gradonačelnik Miroslav Gregurinčić u društvu svog zamjenika Darinka Dumbovića. Na stolu je bilo narezane fine klope iz tvornice Gavrilović, popio se šampanjac, podijeli su se pokloni – suveniri, dogovorili su buduću suradnju na nekim gradskim događanjima, a moj prjatelj, nažalost pokojni sisački fotograf Miroslav Mimi Kiš i ja smo ovu ekipu odveli do gradskog parka, glazbenog paviljona i fontane i s njima napravili nekoliko fotografija. Onako, da se nađe. I objavi nakon petnaestak godina kad se novine zapitaju gdje je nestala Miss Aleks….

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here