Ovaj vikend od petka do nedjelje održan je 28 Grand Prix Samobor na kojem je nastupalo 1400 natjecatelja iz 25 država. Na Grand Prixu nastupalo je 7 “tigrića” ; Nikolina i Lana Golomboš, Lucija Bunjevac, Tia Škrljac, Ema Kardaš , Roko Dumbović i Luka Stefano Ciprić.

Nikolina Golomboš nastupala je u petak u kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma. U konkurenciji od 50 natjecateljica Nikolina je zauzela 3. mjesto ostavivši iza sebe 5 mečeva.

Lana Golomboš nastupala je u nedjelju u kategoriji učenica iznad 44 kilograma gdje je u polufinalnom meču izgubila od protivnice iz Zagreba gustom razlikom od 2:1. Iako nije uspjela izboriti finale, Lanu to nije spriječilo da u repasažnom meču uzme broncu. Lana je u repasažu pobijedila protivnicu iz Rijeke te uzela broncu.

Lucija Bunjevac, Tia Škrljac, Ema Kardaš, Roko Dumbović i Luka Stefano Ciprić također su imali dobre mečeve, ali se ovog puta nisu uspjeli izboriti za odličje što ih neće zaustaviti u daljnjem radu i pripremi na nadolazeće turnire i osvajanje medalja – javljaju PS portalu iz Karate kluba “Tigar” Sisak.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here