Lovra – stay brutal!

Malo je takvih likova kao što je Lovra. Malo.
Mario Lovreković – Lovra je već jako dobro poznat čitateljima PS portala i ZG KULTA s kojima već duže vrijeme surađuje i gdje objavljuje svoja književna djela. Pisac prve petrinjske zbirke priča strave i užasa “Tamna strana užasa” – nečega što samim nazivom može šokirati i odbiti mnoge ljude, a pogotovo one koji se “kao razumiju” u književnost i po kojima sve mora biti lijepo, divno, krasno, pitko i čitko, gramatički savršeno i ne daj bože – bez ikakve psovke ili nekog zajebanog slenga jer znate…..
Sinoć se Lovra vratio na “mjesto zločina” , u Gradsku knjižnicu i čitaonicu koja je i objavila “Tamnu stranu užasa” u prostor u kojem je prije skoro tri i pol godine promovirao tu svoju horor zbirku, a ovog puta u pitanju je njegova najnovija tiskovina – “Tanatos” – knjigu koja nije za svakoga. To djelo je najbolje u svom tekstu opisao Aleksandar Olujić –

„Tanatos“ – crna poetika Maria Lovrekovića

Malo tko može popuniti ovaj prostor publikom svih generacija, a to je Lovri sinoć uspjelo. Od samog gradonačelnika Darinka Dubovića koji je u društvu supruge i dogradonačelnice Viktorije Kaleb čuo uživo tu brutalu ovog petrinjskog dečka od 40 godina, doživotno navučenog na death metal i lakše žanrove istog, a uz muzičku potporu starog frenda Igora Pavlekovića – gitarista petrinjske metal grupe Bulldozer. Najponosnija osoba ove večeri je svakako Marela Morić, majka ovog pisca, žena koju zna svaki Petrinjac po njenom novinarskom i voditeljskom poslu, a i Lovrina supruga Ines i posebno sin Noel su vrlo zanimljiva ekipa i ne trebate se začuditi ako jednog dana se u Petrinji počne snimati televizijski show o njima. Kao o Ozzy – u iz Black Sabbath.Nikad ne znate.
Lovra – stay brutal!

 

Obitelj je sve. Lovrekovići na okupu: Ines, Lovra, Noel i Marela

 

Mario Lovreković – Lovra i Igor Bulldozer Pavleković… Metallica "Nothing else matters".. 💞… I Noel uleti po zagrljaj svom taji..♥..

Gepostet von Marela Morić am Donnerstag, 24. Januar 2019

Nothing Else Matters – Metallica – Igor Pavleković live.

I lijepe cure petrinjske došle su na promociju knjige “Tanatos”

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here