Prvi rođendan sisačke „Ledene“

Autor: Marjan Gašljević

Sisačka „Ledena“ danas 9. veljače slavi svoj prvi rođendan. Rođendanska proslava Ledene dvorane započela je prigodnim programom te, naravno, rezanjem rođendanske torte. Na led su izašli mlađi uzrasti KHL Sisak koji su mnogobrojnim nazočnim gledateljima pokazali svoje klizačko umijeće.
O prvoj godini Ledene dvorane upitali smo ravnatelja ŠRC Sisak Miria Stipkova koji nam je nabrojao događaje u protekloj godini koji su obilježili ovaj prekrasan objekt ali i aktivnosti i događaje koje možemo očkivati u narednom razdoblju. Posebno je naglasio dva spektakularna koncerta koji su održani u Dvorani ali i utakmice EBEL lige kroz koje su Siščani mogli uživati u igri vrhunskih svjetskih hokejaša i ponajboljih europskih klubova. U dvorani je organiziran i održan i svjetski hokejski kamp kada smo mogli učiti od ponajboljih američkih trenera i hokejaša te vidjeti gdje smo na ljestvici svjetskog hokeja. Pored hokeja dvorana je ugostila i mnogobrojne klizače što brzog klizanja što umjetničkog. Pored sportova na ledu dvorana nudi i prostore za druge aktivnosti što sportske što kulturne.


Posebno zadovoljstvo je činjenice da u dvorani redovito trenira gotovo dvjesto djece različitih uzrasta a kroz školu klizanja prošla su sva vrtička djeca izlaznog uzrasta.
Radost prvog rođendana sa sugrađanima je podijelila i sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček razrezavši rođendansku tortu te pozvavši sugrađane na aktivnosti koje nudi dvorana.
Rođendansko slavlje je današnja cjelodnevna aktivnost koja se građanima nudi kroz Dan otvorenih vrata Ledene dvorane pa su svi zainteresirani dobrodošli na klizanje, popiti neki napitak u ugodnom kutku kafića ili se samo podružiti s prijateljima i poznanicima.

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here