Program za Valentinovo uvježbale Jasmina Augustić i Maja Ostojić: Pjevačkom zboru Lira vratila se voditeljica Luana Komlinović

Prigodnim zabavno-glazbenim programom dan zaljubljenih-Valentinovo- obilježen je i u Domu za starije i nemoćne osobe u Petrinji. U prepunoj dvorani ove ustanove splet nezaboravnih, „starinskih“, vječnih, rado slušanih i ovim bakama i djedovima poznatih napjeva izvodile su članice Pjevačkog zbora Lira. Uvježbala ih je Jasmina Augustić, uz pomoć Maje Ostojić, a objema je bio oproštajni nastup od raspjevane družine s kojom su privremeno surađivale od jeseni prošle godine.
– Bilo je kratko, ali prekrasno- uz pohvale svim članicama i vlastitom novom iskustvu rekle su Jasmina i Maja, koje glazbenu aktivnost nastavljaju u svome stalnom Hrvatskom pjevačkom društvu Slavulj.
Umjetničko vodstvo PZ Lira opet je preuzela ranija dugogodišnja dirigentica Luana Komlinović, zbog bolovanja je izbivala poduže vrijeme, a vratila se kao najnovija umirovljenica.
– Liječila sam se i dobila rješenje za umirovljenje, a veselim se povratku i bit ću sa zborom dok mi zdravlje dozvoli – veli stara-nova dirigentica.
U poznatoj sredini pljeskom su je dočekale članice zbora,a predsjednica Lire Ivana Malović dosadašnjim privremenim voditeljicama zahvalila je buketima cvijeća.
Nakon nastupa ženskog pjevačkog zbora veselje za Valentinovo u ovom petrinjskom domu nastavili su za ovakve prigode uhodani glazbeni veterani Vilko Franjić – Điba i Marijan Augustić – Manjuso. (A.P.)
Foto: A.P. i Dom za starije i nemoćne osobe

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here