Ako vidite da sutra neki ljudi trče po Perivoju Viktorovac i ulicama u blizini, a zanima vas tko su i zašto to rade – evo objašnjenja.

Sutra će se u organizaciji Atletskog kluba Sisak održati Uzdihovac – atletska utrka parova u čast Dana zaljubljenih Valentinova i to druga po redu (prva je bila 2018.). Trči se 4 kilometra, a tu utrku najbolje opisuju organizatori na ovaj način:

Samo da vas podsjetimo, te naravno pozovemo na atletsku utrku Uzdihovac 2019 koja se održava 17.02.2019 godine. Start utrke je u 11.00 sati. Start je kod kluba mladih Skwhat, gdje su osigurane svlačionice, dužina je 4 km. Stazu smo u odnosu na prošlu godinu morali malo promijeniti, te izgleda ovako: izlaskom u Lađarsku ulicu, skrećemo desno, trčimo do mosta, okrećemo se, te Lađarskom, trčimo do Obrtničke škole, okret i nazad Lađarskom do cilja. Nije nužno da imate partnera, ne morate biti zaljubljeni, važno je da imate dobru volju te da zajedno obilježimo Valentinovo. Svi sudionici dobivaju unikatne finišerske medalje, pobjednici po kategorijama, naravno posebne nagrade. Vjerujem da će biti kuhanog vina a ako se prof. Mrgan potrudi, možda dobijemo i neke kolače…

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here