Policijski službenici su u subotu, 16. veljače oko 22 sata u mjestu Husain, na kutinskom području, zaustavili osobni automobil kutinskih registracija, kojim je upravljao 44-godišnjak. Utvrđeno je da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola od 2,62 promila i da mu je vozačka dozvola oduzeta zbog neodazivanja izvanrednom liječničkom pregledu. Do otriježnjenja je smješten u posebnu prostoriju policijske postaje te će biti prekršajno prijavljen temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Par minuta kasnije iste večeri u Ulici Ferde Hefelea u Sisku zatečen je 30-godišnjak, koji je osobnim automobilom sisačkih registracija upravljao pod utjecajem alkohola od 2,03 promila. Provjerom je utvrđeno da se radi o recidivistu, do sada već dva puta pravomoćno osuđenim za istovrsni prekršaj. Uhićen je i nakon otriježnjenja uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

Na nadležni sud doveden je i 39-godišnjak, koji je također u subotu, 16. veljače nešto prije ponoći, u Ulici Marijana Celjaka u Sisku zatečen da upravlja osobnim automobilom sisačkih registracija i to pod utjecajem alkohola od 2,35 promila.

policija.hr

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here