Večeras u Sisku Dame biraju

Dame biraju  je jedna od najgledanijih komedija koja je zapalila kazališne dvorane gdje god je igrala u zadnje dvije godine u izvedbi Altteatra Sarajevo. Jedna od najvećih nagrada za ove  sarajevske glumce je zasigurno oduševljenje s kojim ih dočekuje ženska publika, a večeras nastupaju u Domu kulture Kristalna kocka vedrine u Sisku s početkom u 20 sati i vjerujemo da će se i Siščankama svidjeti ovi dečki na kazališnim daskama.

Dame biraju je kazališni hit koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza a predstava je postala i jedinstveni teatarski “Ladises night” na koji dolaze prijateljice u grupama na najbolji ženski provod.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – na sarajevski način. .Ova komedija s ozbiljnom tematikom govori o petorici mladića bez posla koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke.

Režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak, a igraju: Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Mak Čengić, Davor Sabo, Damir Kustura, Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here