Petrinja: Demolirao crkvu sv. Lovre

Nesvakidašnji slučaj se dogodio jutros u Petrinji. Nešto prije 9 sati u crkvu sv. Lovre koja dominira petrinjskim parkom ušao je muškarac i u samom predvorju počeo razbijati sve oko sebe. Potrgao je i iščupao slike sa zidove, plakate, obavijesti, a i okomio se na ulazna vrata gdje je porazbijao stakla, a pri tom činu se i ozlijedio.

Na dojavu ovog vandalskog napada na teren su odmah izašli pripadnici Policijske postaje Petrinja koji su uporabom sredstava prisile priveli muškarca, a stigli su i djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su ga odvezli do sisačke bolnice, a nakon toga će biti priveden na kriminalističko istraživanje.

Zašto je to ovaj muškarac učinio znat će se nakon što policija izvrši obradu i predoči službeno priopćenje, a Miljenko Hajdinjak – Indijanac, čovjek koji većinu vremena provodi u i oko crkve i kojeg zna skoro svaki Petrinjac je tužan i nemoćan ovog jutra. Kaže da je to sve alkohol i oholost. Također se sjeća sličnog napada na ovo mjesto prije nekoliko godina, ali puno manjeg obima.

 

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here