Vraćeni ključevi Grada Petrinje

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje sa zamjenicom Viktorijom Kaleb, danas je u Velikoj vijećnici Grada Petrinje ugostio mališane dječjeg vrtića „Petrinjčica“ povodom zadnjeg dana fašnika. Mališani su u pratnji ravnateljice DV Nataše Vidović i svojih odgajateljica došli maskirani u lovce i crvenkapice.
Djeca su pripremila glazbeno-plesni program te ih je za nagradu gradonačelnik počastio krafnama i bombonima. Mališani su nakon svog programa s veseljem uručili ključ grada Petrinje gradonačelniku koji se ovim putem zahvalio te istaknuo:
„Osjećam se lijepo zato što su ključevi bili u najsigurnijim rukama naše dječice. Sve ono što kroz grad baština imamo, a to je maskenbal, fašnik. Ponekad se želimo preodjenuti u nešto drugo, biti netko drugi kao i ova djeca koja uživaju da mene razvesele i da mi vrate ključ. Sretan sam što sam dobio neke određene zadatke što bi trebalo još napraviti od igrališta i stvari koje su vezani za dječji vrtić. Ja sam kroz ovu poruku dobio jednu domaću zadaću, ta zadaća je kod mene sad registrirana, siguran sam da ćemo kroz ovakve radosti i veselje pokazati koliko volimo svoj grad i na kraju kako i na koji način stvoriti bolje uvjete da djeca imaju što više te da se što više veselimo, u pravom smislu riječi da budemo Grad -prijatelj djece.“- zaključio je gradonačelnik.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here