Ove subote početak manifestacije „U srcu grada“

Nakon što je fašnička povorka ispratila zimu, na pješačkoj zoni ovaj vikend počinje proljeće uz manifestaciju „U srcu grada“. Tradicionalni sisački program na otvorenom i ove godine nudi različite dječje radionice, filmske matineje, sajmove…
Vikend pred nama donosi dječju predstavu, izložbu na otvorenom, Barbie radionicu te večernji koncert Harija Rončevića. U Daskalištu gostuje Kazalište Prijatelj s predstavom za djecu „Plesna haljina žutog maslačka“. Knjižničari Dječjeg odjela pozivaju djecu na proslavu 60. rođendana jedne posebne žene koja već generacijama osvaja srca širom svijeta. To je vječna, neprolazna i uspješna Barbie koja se dosad okušala u više od 200 različitih zanimanja i time poručila svakome djetetu da nema ograničenja, ono može postati štogod poželi u životu.
„Pozivamo djecu da ponesu svoje Barbie lutke te nam se u subotu od 11 sati pridruže na kreativnoj radionici u kojoj će postati mali dizajneri te od recikliranih materijala izrađivati haljine za modnu reviju Barbie lutaka koja će uslijediti na kraju radionice, a kao lijepu uspomenu za ovo druženje i proslavu, djeca će moći ponijeti zajedničku fotografiju s Barbie lutkom veličine 1 metra. Njoj i svimženama u čast organiziramo radionicu na kojoj ćemo izraditi haljine“, kažu u NKČ.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here