Najseksi komedija ikad

Gradsko kazalište ´Joza Ivakić ´ iz Vinkovaca  u Sisak stiže s, kako sami najavljuju, najseksi komedijom ikad, predstavom “Boeing Boeing”. Predstava je na programu Doma kulture Kristalna kocka vedrine u četvrtak, 21. ožujka 2019. g, u 20 sati.

Više o predstavi…..
”Boeing Boeing” je predstava koja počiva na nizu zabuna i duhovitih obrata koji nastaju zbog zamršenih muško ženskih odnosa. Bernard je mladi pariški arhitekt, potomak ugledne i moćne obitelji i glavni predstavnik zlatne mladeži Pariza koji ima jednu tajnu. Naime, Bernard nema jednu, nema dvije nego čak – tri zaručnice! Vješto balansira između svojih nevjesta koje doslovno lete kroz njegov život jer sve tri su po zanimanju stjuardese. Britanka Glorija, Talijanka Gabrielle i Njemica Gretchen tako se izmjenjuju u njegovom stanu po dobro uhodanom rasporedu, ali kada se iz vedra neba pojavi njegov poznanik Robert, a koji u džepu ima vlastitu osmrtnicu, raspored druženja krene se urušavati. Robert i Bernard pokušat će učiniti sve da se tri zaručnice ne susretnu, iako će cijeli dan provesti u istom stanu.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a za studente, učenike i umirovljenike 40 kuna i može se kupiti online na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture radnim danom od 14 do 20 sati.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here