Chemtrails Petrinja

Chemtrail – tu riječ još ovi domaći mozgovi koji izmišljaju nove hrvatske riječi nisu preveli, ali na sveprisutnom internetu se može pronaći dosta materijala na ovu temu. Chemtrail je riječ koja je sinonim za teoriju po kojoj avioni na nebu ostavljaju iza sebe štetne tragove i čija pojava osobito uzbuđuje ljude koji vjeruju u teorije zavjere i koji sumnjaju ili su uvjereni da su ti tragovi na nebu puni kemijskih, bioloških ili drugih tvari, a rasprskavaju se s različitim namjerama  – od kontrole vremena, ljudskih misli, stvaranja potresa itd., a iza kojih stoje razne korporacije.

Sve u svemu – tko se želi s takvim stvarima zanimati, naći će na interentu milijune istomišljenika ili protivnika i nebrojeno članaka, fotografija i video materijala.

Ponekad i na ovom dijelu svijeta, iznad male Petrinje prelete mlazni avioni i ostave svoj trag. Ponekad taj trag na plavom nebu doista bude zanimljiv, intrigantan i vrijedan fotografiranja. Tako se je danas, na plavom, sunčanom nebu na neko vrijeme ukazala prava “križaljka” na nebu koja je morala uzbuditi svakog teoretičara zavjera.

Meni osobno je palo na pamet, kako u zgradi ispred mene, na dobrom,,starom petrinjskom faksu, mlade studentice nakon iscrpnih predavanja klopaju finu hranu za ručak u studentskoj menzi. Ni ne vide rusvaj na nebu iznad njih. Chemtrail Petrinja.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here