Nakon dugo vremena sisački strijelci imat će ekipu kadeta na Prvenstvu Hrvatske!

Dana 23.03.2019 održano je na gradskoj Sisačkoj streljani prvenstveno županije Sisačko – moslavačke serijskom zračnom puškom za 2019. godinu. Tek 13 odrađenih normi za državno ne govori toliko o kvaliteti rada, koliko o malom broju nastupa. U kategoriji kadetkinja prvakinja županije sa normom je Olga Vukelić. Za nepuna dva mjeseca treninga, izniman rezultat koji ćemo nagraditi odlaskom u Osijek.
Kod kadeta u pravilu i nema iznenađenja. Pobjednik je Tin Vuja Vujić sa 178 krugova. Srebro je osvojio Jakov Ivičinec sa 174, a broncu Leon Mlinarić sa 166 krugova. Nakon dugo vremena imat ćemo ekipu kadeta na PH!
Najbolji junior županije je Antonio Lovrenović koji na žalost neće na državno zbog rezultata nižeg od norme.
U kategoriji juniorki ima iznenađenja. Prvakinja županije je Tea Ilijević , viceprvakinja je Mirta Ilijević dok je Nikolina Knežić tek treća. Naravno da sve tri imaju normu i za seniorsko i juniorsko PH, a rezultat upravo veseli. Za očekivati je da će Nina popraviti svoj rezultat, a onda bi cure mogle biti prilično opasne na PH.
Najbolja seniorka županije je Mirela Barišić, dok je druga Ivana Medved.
Na najviše postolje se, u kategoriji seniora, vratio se Dragan Krnjajić. Drugo mjesto je zauzeo je Tihomir Ilijević, a treći je Hrvoje Orlić.
Kod veterana, najbolji je Tihomir Ilijević, Siniša Lovrenović je drugi, dok jedinu medalju koja nije ostala u Sisku, odnosi Tomislav Pavešić iz SK “PETROKEMIJA” Kutina treće mjesto.
Ekipno su najbolji strijelci iz sisačkog kluba “HVIDR-a SISAK”, drugi su SK “SLUH” ,a treći SK “PETROKEMIJA” Kutina.
Rekao je za PS portal trener Tihomir Ilijević.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here