Vlatka i “njene” djevojčice

Vlatka Blažeković Dašek rođena je 1980. godine u Sisku, diplomirala je 2008. god. sa odličnom ocjenom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i management. Od 2003. do 2010. aktivno se natjecala u standardnim i latino-američkim plesovima u partnerstvu sa Matijom Posavec, sa kojim je postigla A kategoriju u standardnim plesovima, kao i A kategoriju u latino-američkim plesovima. Od 2012.  je član IDTA (International Dance Teachers Association), najveće i najpriznatije svjetske organizacije za obrazovanje plesnih trenera i sudaca sa sjedištem u Brightonu, Velika Britanija. Ona je prvi  obrazovani plesni učitelj  ove razine  i  članstva u IDTA na području Sisačko-moslavačke županije: Licentiate for Ballroom Dances, te Licentiate for Latin Dances, te od 2013. godine aktivni član zbora sudaca Hrvatskog športskog plesnog saveza. Od 2012. godine Vlatka je licencirani instruktor Zumba ® Fitnessa, Zumba®Kids i Zumba®Kids Junior., a kasnije i instruktor pilatesa i joge.

Vlatka je plesni učitelj i fitness instruktor u Plesnom studiju Elina iz Siska i javila nam se sa sjanim vijestima. Evo što Vlatka kaže.

Dana 30.03.2019. održan je najveći međunarodni plesni festival zadarske županije International Dance Festival Zadar 2019 i to u organizaciji nase Siščanke Ines Dragović. Na festivalu je sudjelovalo preko 700 djece i natjecalo se u raznim plesnim kategorijama poput hip-hopa, latin showa, salse, plesnog fitnessa, jazz dance, street dance, baleta i mnogim drugim disciplinama modernih plesova.
Plesni studio Elina nastupio je sa 21 djevojčicom koje su se natjecale u kategorijama standardnih i latino američkih plesova, te plesnom fitnessu za djecu i to u formama solo, duo, trio i grupa.
U velikoj konkurenciji gdje je u solo formama nastupilo čak i po 20-ero djece, djevojčice PS Elina osvojile su:
1.mjesto – solo, latin show, djeca 9 -12godina – Mia Arsenić
1.mjesto – solo, dance fitness, djeca do 5 godina – Marta Birek
1. mjesto – solo, dance fitness, djeca 9-12 godina – Lana Vuković
1. mjesto – duo, dance fitness, djeca do 5 godina – Katja Ćosić i Mia Stjepic
1.mjesto – duo, dance fitness, djeca 9-12 godina – Tonka Mihalić i Anastazija Klarić
1. mjesto – trio, dance fitness, djeca 9-12 godina – Tonka Mihalić, Anastazija Klarić i Mia Arsenić
1.mjesto -grupa, standardni plesovi, djeca 5-8 godina.
Sveukupno djevojčice PS Elina osvojile su 18 zlatnih medalja, 18 srebrnih medalja i 2 brončane.
Sljedeće natjecanje na kojemu će nastupiti plesači i plesačice PS Elina odrzati će se ovog vikenda u Križevcima, te stoga vrijedno vježbaju za taj nastup.

Sve o ovoj zanimljivoj ekipi možete pronaći na njihovom facebook profilu: https://www.facebook.com/sportskiplesniklub.bellus/

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here