Paketi za Uskrs: Darivanje djece članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Grada Petrinje

Vrijeme Uskrsa je (slično kao i za Božić) prava prilika za iskazivanje dobrote, humanosti, skrbi, pomaganja bližnjima i potrebitima… Na sve ovo u ovom Velikom Tjednu odlučila se Udruga dragovoljaca i veterana Grada Petrinje, čiji su čelnici u uredu Koordinacije udruga iz Domovinskog rata danas darivali djecu svojih članova, uzrasta do 12 godina života.
Tako su uskrsne pakete osobno preuzele sestre Ivona i Ana Marija Šišić, Lorena i Klara Kireta, Tamara Bajt, te Marko, Petra, Marta i Filip Prašnjak, četvero najmlađih od 12 braće i sestara u obitelji Prašnjak… Sve su doveli njihovi očevi, a još je odvojeno darivano nekoliko djece.
-Ovako za Uskrs već godinama mislimo na najmlađe od naših članova, a kako djeca odrastaju sve ih je manje. Nekada smo znali imati više od stotinu, danas smo pripremili samo 17 paketa. Zato razmišljamo od idućeg Uskrsa početi darivati unuke hrvatskih branitelja učlanjenih u našu udrugu – kaže Darko Dumbović, predsjednik ove skupine dragovoljaca-veterana Grada Petrinje.
Novinar: Antun Petračić

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here