Krvava noć u petrinjskom Brezju

Na kućnom broju 46 u petrinjskoj ulici Brezje živi bračni par Anđelka i Ivica Bartulić, mnogim Petrinjcima poznatiji pod nadimkom Toca. Jutros kad su se probudili i izašli u dvorište nahraniti životinje koje uzgajaju doživjeli su velik šok. Dvorište je bilo prepuno tijela zaklanih i rastrganih  kokoši –  crvenih nesilica i to čak 40 komada koje su bile u zatvorenom kokošinjcu. Bartulići sumnjaju u pse lutalice koji su negdje preskočili ogradu i koji se zadržavaju već duže vrijeme u ovom kvartu, a slične nedaće su imali i prošle godine kad im je na sličan način zaklano 17 pataka.

Bartulići su poslikali užasne fotografije pokolja – sve kokoši su poklane i ostavljene u dvorištu , a jedno zaklano pile je odnešeno preko puta kuće pred vrata obližnjeg dućana i otišli s njima prijaviti ovaj napad u gradsko poglavarstvo gdje se nalazi komunalni redar.

Svakako treba spomenuti da se ovo dvorište nalazi u relativnom središtu grada, u vrlo prometnoj ulici, tik do osnovne škole prepune stotina djece i petrinjskog Učiteljskog fakulteta.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here