Novi nogometni teren s umjetnom travom u Petrinji “zauzeli” su Gromovi i Tigrovi

Autor:Miroslav Šantek

U Petrinji je prije nekoliko dana svečano otvoren potpuno novi sportski objekt. Pored nogometnog stadiona NK Mladost zajedničkim snagama tog kluba,Grada petrinje i HNS-a uređeno je pomoćno nogometno igralište na kojem je postavljena umjetna trava. Tog dana su najmlađi petrinjski nogometaši odmah isprobali to umjetno zeleno čudo, a jučer ga je “zauzela” Hrvatska vojska.

Teren natopljen teškom kišom koja je nemilice posljednjih dana “potapala”Hrvatsku su “zauzele” snage Gromova i Tigrova. Naime, 2. mehanizirana bojna „Gromovi“je obilježila svoju 12. obljetnicu od ustroja pa su slavlje odlučili prenijeti i na nogometni teren gdje su ugostili svoje prijatelje iz bojne Tigrova, a i pobijedili su s rezultatom 5:1 u utakmici na koju su došli najbolji suci Hrvatske nogometne lige na čelu s Ivanom Bebekom iz Rijeke dodatni: Mario Zebec (Lovrećan) i Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), 1. pomoćni: Miro Grgić (Osijek), 2. pomoćni: Goran Pataki (Đakovo), 4. sudac: Bruno Marić (Daruvar), delegat: Davor Ivić (Sisak) i kontrolor: Vlado Svilokos (Sisak).

Nasip pored igrališta koji služi i kao svjevrsna prirodna tribina popunili su i navijači ovih momčadi – njihovi kolege u uniformama iz petrinjske vojarne koji su sa zanimanjem pogledali ovu slavljeničku, revijalnu utakmicu.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here