Iz Komareva u svijet

Korisnici Centra za rehabilitaciju Komarevo i ove godine sudjeluju u skupnim izložbama

U devetnaestom likovnom natječaju Tradicija i suvremenost – Nacionalni parkovi i biološka raznolikost Republike Hrvatske sa svojom likovnom mentoricom Marijanom Petrović Mikulić sudjelovali su i korisnici Centra za rehabilitaciju Komarevo. Za izložbu u Muzeju Mimara odabrana su tri likovna rada korisnika Centra: Dubravka D., Natan S. i Ilija M. Izložba će biti otvorena 25.5. u 12 sati u Muzeju Mimara u Zagrebu.

Centar za rehabilitaciju Komarevo obradovala je i povratna informaciju o odabiru likovnog rada za izložbu korisnika Ilije M.. na Međunarodnom likovno –literarnom natječaju Iserlohn – Essen – Lovas – Karaševo na temu ‘Duga’. Začetnici ovog natječaja su umjetnici Ankica i Ante Karačić.

Natječaj i izložba likovnih i literarnih radova hrvatskih učenika iz cijeloga svijeta održat će se u Njemačkoj, Hrvatskoj i Rumunjskoj pod pokroviteljstvom  Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske,a u suradnji internetskog portala Hrvatski Glas Berlin, Matice hrvatske za Ruhrsko područje, Osnovne škole Zadarski otoci Zadar, Osnovne škole Lovas, Općina Lovas, Zajedništvo Hrvata u Rumunjskoj, Osnovna škola Broj 2, Karaševo Rumunjska.

 

https://uhuli.hr/rezultati-natjecaja-tradicija-i-suvremenost-2019-pohvaljeni/

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here