Tia

TIA ŠKRLJAC UČENICA 1. OSNOVNE IZ PETRINJE FANTASTIČNA 5. NA WKF YOUTH LEAGUE LIMASSOL CYPRUS

03.-05.05.2019. u Limassolu, Cipar, održanao je prvo od četiri natjecanja ovogodišnje WKF Youth League (uz svjetsko prvenstvo, najjače svjetsko natjecanje u karateu za mlade), gdje je nastupilo 1502 natjecatelja iz 59 zemalja svijeta. U kategoriji kadetkinja do 54 kg, u konkurenciji 78 natjecateljica iz 32 države, nastupila je naša Tia Škrljac, članica ŠKK Tigar iz Siska. Izvrsno je ušla u turnir pobjedivši u prvom kolu iskusnu talijanku 7:2. U drugom kolu, nakon slabijeg starta, deklasira jaku norvežanku 12:4. U trećem kolu uzvraća za poraz iz Bratislave u veljači, 4:3 pobjeda protiv čehinje. U četvrtom kolu svladava izuzetno neugodnu švicarku 4:1. U četvrtfinalu se dokazuje protiv iznimno jake francuskinje pobjedom 3:2. Za polufinale organizator seli kategoriju na drugo borilište gdje Tia nesretno gubi od vrlo jake i neugodne ruskinje 4:6. U repasažnoj borbi za broncu Tia gubi od iskusnije egipćanke 2:6.
Ovim nastupom Tia je izjednačila plasman iz Umaga prošle godine. Pokazala je izvrsnu formu i fantastično krenula prema ostvarenju ovogodišnjeg cilja!
Kao njen trener, iznimno sam ponosna na Tiu te mi je izuzetno drago da ova vrijedna i uporna mlada djevojka ostvaruje svoje ciljeve i želje – rekla nam je za PS portal njena trenerica Iva Dužić.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here