Helena Ćatić je učenica koja dolazi iz Hrvatske Kostajnice, govori engleski jezik. Piše poeziju.Članica je Udruge mladih Invictus, školskoga volonterskog kluba, volonter je i u Crvenom križu. Članica je KUD-a te svira u limenoj glazbi. I nova je Miss Sisačko – moslavačke županije.

.U restoranu Petrova gora Top Termi u Topuskom 10. svibnja 2019. godine, u organizaciji Sisačko-moslavačke županije u suradnji s direkcijom Miss Hrvatske, održan je Izbor za Miss Sisačko-moslavačke županije, na kojem je sudjelovalo 8 od 10 natjecateljica (dvije su zbog bolesti bile spriječene), a nakon što je osam natjecateljica pokazalo svoje vrline,žiri u kojem je u ime Sisačko – moslavačke županije bio zamjenik župana Roman Posavec.odučio je da je  nova Miss Sisačko-moslavačke županije Kostajničanka Helena Ćatić kojoj je krunu predala prošlogodišnja pobjednica Monika Bogdanić, dok su prva i druga pratilja Petrinjke Ivana Povoljnjak i Linda Bainac. Tako će se Helena natjecati u Izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta  s još 13 pobjednica županijskih izbora. Odabir Topuskog kao mjesta za izbor Miss Sisačko-moslavačke županije pozdravio je načelnik Općine Topusko Ivica Kuzmić koji je ujedno i pozvao javnost da posjeti ovo mjesto i upozna se sa ljepotama i turističkim mogućnostima koje nudi, a izboru je nazočio i župan Ivo Žinić koji je također jako zadovoljan viđenim i održanim izborom ljepote i poželio puno sreće prelijepim curama iz našeg kraja:”Imamo prekrasnih djevojaka, imamo što pokazati, uz našu prelijepu prirodu, uz ove Terme i Lječilište to je još jedan dokaz da je ova županija po svemu raznovrsna, od turističkih i ljudskih potencijala do znanstvenih i kulturnih događanja, svega imamo!“- kaže Žinić.

Ivana Povoljnjak je učenica iz Petrinje, govori engleski i njemački jezik. Voli ples ali i druženje s prijateljima joj je vrlo važno. Ivana je prva pratilja Miss Sisačko-moslavačke županije.

Linda Bainac- učenica iz Petrinje, govori engleski jezik. Voli šetnje po prirodi sa prijateljima. Kreativno se izražava kroz šminkanje i formu neobičnih frizura. Druga pratilja Miss Sisačko-moslavačke županije.

 

 

 

 

 

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here