‘Ima nade’ – novi singl sisačkog kantautora Danka Tomanića

Sisački glazbenik i kantautor Danko Tomanić predstavlja singl “Ima nade”. Riječ je o pjesmi koja iznimno angažirano opisuje stanje u društvu, progovara o narušenim međuljudskim odnosima i egoizmu pojedinca, no ipak sugerira rješenje te vidi nadu kroz povratak na istinske duhovne ljudske vrednote i ljubav.

Izdavač singla je diskografska kuća „Spona“, autor teksta i glazbe je Danko Tomanić, aranžman i produkciju je napravio Maasej Kovačević, pjesmu je u Pušćinama tonski snimio Petar Horvat, a autor fotografije i dizajner naslovnice singla je Daniel Jekić. Uz Danka, na singlu “Ima nade” su svirali i pjevali Abel Kovačević (bubnjevi), Stjepan Horvat (bas gitara), Davor Šimunić (gitare i prateći vokal), Maasej Kovačević (klavijature) te Branko Kovačević (prateći vokal).

Danko Tomanić, sisački glazbenik i kantautor, iako neprimjetno, na hrvatskoj glazbenoj sceni prisutan je dugi niz godina. Od devedesetih do danas objavio je dva studijska te jedan live album popularne duhovne glazbe. U karijeri je surađivao s brojnim glazbenicima, poput Muca Softića, Gojka Tomljanovića te u novije vrijeme s poznatim klavijaturistom Maasejom Kovačevićem, koji je i aranžirao najnoviji singl „Ima nade“. Zanimljivost je da se Tomanić koncertno, predstavio u skoro svim većim mjestima i poznatim dvoranama (Lazareti – Dubrovnik, dvorana „Lisinski“, dvorana HGZ-a, festivalska dvorana u Krapini i dr.). Nastupao je i u državama regije (BiH, Makedonija, Slovenija), kao i u europskim zemljama od Njemačke i Švedske te u SAD.

Singl “Ima nade” Danka Tomanića možete downloadati u WAV
<https://spona.us4.list-manage.com/track/click?u=e68fc1a743acf8a26790e8933&id=3194b0e5e6&e=e5b2b4f954>
i MP3
<https://spona.us4.list-manage.com/track/click?u=e68fc1a743acf8a26790e8933&id=d1abfe9041&e=e5b2b4f954>
formatu.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here