Kosilica za Šoder grabu, dresovi nogometašima Hrastovice: U poluvremenu derbi utakmice Sloga-Gvozd darove predali gradonačelnik Darinko Dumbović i sponzor Goran Vrbanac

Tri kola prije završetka 3. županijske lige Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije u Hrastovici su važnu utakmicu za prvo mjesto igrali domaća vodeća Sloga i drugoplasirani Gvoz iz Vrginmosta. Završilo je 2:2 i tako produžena neizvjesnost o prvaku i prelasku pobjednika u 2. ligu nogometaša naše županije.
U poluvremenu utakmice svečano su predana dva poklona domaćem klubu. Za održavanje travnjaka Šoder grabe, kako Hrastovčani nazivaju svoje igralište, Grad Petrinja je kupio motornu kosilicu vrijednu 20.000 kuna. Gradonačelnik Darinko Dumbović predao ju je predsjedniku kluba Damiru Knežiću, koji je također preuzeo i komplet 16 dresova i jednu loptu od donatora Gorana Vrbanca, vlasnika tvrtke Transport u Petrinji.
-Do sada nam je igralište održavao Komunalac Petrinja, a ovim strojem kosit ćemo sami. Već smo ga isprobali i super zadovoljni radom i kvalitetom. Po našoj Šoder grabi kvalitetni je travnjak na pjeskovitoj podlozi, lani je osvjetljeno pola igrališta i već su dovezeni novi stupovi za proširenje rasvjete. Posjedujemo i žičanu mrežu za ograđivanje igrališta prema koritu Petrinjčice, a sve ovo zasluga je Grada Petrinje i gradonačelnika, kojem zahvaljujemo. Hvala i Transportima na ovoj i ranijim donacijama – kazao je čelnik ŠNK Sloge Damir Knežić.
(A. Petračić)

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here