Star Film Festival ruši rekorde s više od 1000 prijavljenih filmova

Prijave filmova za ovogodišnji Star Film Fest službeno su zatvorene. Sudeći po broju prijava, ali i kvaliteti pristiglih filmova iznimno smo ponosni jer se za Star Film Fest zna i van naših granica. Pristiglo nam je preko 1000 prijava sa svih strana, točnije iz 60 država diljem svijeta, a o kvaliteti filmova govori sama činjenica da je većina prijavljenih filmova prikazana na većim festivalima kao što su Visions du Réel i Međunarodni festival kratkometražnog filma u Oberhausenu. Kao što ste mogli i sami zaključiti, Star Film Fest ove godine ruši sve rekorde. Od nekada malog Sisačkog festivala, ove godine možete očekivati velika iznenađenja i puno minuta kvalitetnog projekcijskog sadržaja.

Podsjećamo, selekcijska komisija u sastavu Martine Mladenović i Anje Kavić birat će one najbolje u kategorijama dokumentarnog, eksperimentalnog, igranog, industrijskog i animiranog filma, a s obzirom na pristigle materijale, možemo samo reći kako nas čeka prekrasno filmsko ljeto. Osim natjecateljskih projekcija očekuje vas bogati popratni sadržaj u kojem će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Odabrane filmove ove godine gledamo pod zvjezdanim nebom od 28. do 31. kolovoza 2019. Pridružite nam se – tako kaže ova sisačka ekipa koju je i ovih godina PS portal medijski popratio.

Za sve one koji nisu nikad čuli za njih i za one koji žele više informacija o ovom događaju evo linka:

Home

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here