Najnoviju modnu kolekciju pod nazivom „Flor“, petrinjska dizajnerica Kristina Zorčić predstavit će u nedjelju 26. svibnja 2019. na lokaciji Stari grad Sisak. Nakon uspješnih revija za kolekcije jesen/zima 2017/18. te proljeće/ljeto 2018. pod nazivom „Sex and the City“, Kristina se vraća u povijesnu sisačku utvrdu u kojoj je odradila foto shooting za GiVa AW18/19 blagdansku kolekciju svečanih haljina nazvanu „Queen of the castle“.

Okosnicu GiVa kolekcije „Flor“ čine funkcionalni i lako nosivi odjevni predmeti pretežno izrađeni od fine viskoze, satena i pamuka. Većinu kolekcije čine ženstvene haljine naglašenog i definiranog struka. Kroz odjevne predmete proteže se diskretan motiv cvijeta, čiju je geometriju kroz konstrukciju tkanine dizajnerica istraživala sve do samog motiva cvijeta u tekstilnom printu. Tu su još i nezaobilazne točke i rukom oslikan motiv vile Raščupanke koja je svojevrsni zaštitni znak GiVa designa. Kolekcija je bogata bojama, raznim krojevima i time daje priliku svima da pronađu barem jedan artikal za sebe. Kolekciju „Flor“ u svojoj dinamici i razigranosti zaokružuju i vesele kombinacije za djevojčice koje Kristina s ljubavlju dizajnira.

Modna revija počinje u 18 sati, dok će se za glazbeni ugođaj pobrinuti sisački bend Bluzy Threesome. Ljubitelje mode i izvrsne blues/rock glazbe očekuje ugodno poslijepodne u savršenom ambijentu.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here