Nije šala – asfalt na mostu Petrinjčice

Autor:Miroslav Šantek

Jutros su se na faceboku pojavile fotografije građana na kojima se vidi zatvorena petrinjska Srnakova ulica kod bivše Stolarije i s druge strane mosta na Petrinjčici, dio ulice Josipa Nemeca, uz prometne znakove radova na cesti – u ovom slučaju preciznije na mostu.

A taj mali most iznad Petrinjčice je pun rupetina koje su većinu vozača koji su naletjeli kotačima u provalije ponekad duboke i 20 centimetara nagnale da uzaludno opsuju sve živo i oštete amortizere, pogotovo noću jer most nema svoju rasvjetu. Prezicnije bi bilo reći da se nitko ne sjeća kad na mostu nije postojala neka rupetina koja bi se pokrpala, zatvorila i nakon nekog vremena ponovno otvorila.

Moramo priznati da smo danas bili skeptični kad smo otišli na lice mjesta vidjeti o čemu se radi. Djelatnici Cesta Sisak su nasipavali rupe i rovove i pripremali je za asfaltiranje koje se doista i dogodilo.Napokon da se nešto asfaltiralo na ovom mjestu koje spada pod županijski nadzor i održavanje – tu pripadaju pravci koji vode od Sajmišta prema Cepelišu (Josipa Nemeca i 6.kolovoza).

Friški asfalt je prekrio rupe. Bar nekoliko desetaka metara je potpuno toplo i novo.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here