Sisak:”Balon” u Atriju Starog grada

KULturno ljetno KKV-a nastavljamo s predstavom Balon HNK Zadar, nastalom prema tekstu Mate Matišića, a koju je upravo sisačka publika lani proglasila najboljom predstavom Festivala regionalnih kazališta Prolog. U predstavi se izmjenjuju mnogi žanrovi, od drame, komedije karaktera, komedije zabune, melodrame, a okosnuca je priče je žena koja nakon smrti sina potone u depresiju u kojoj joj je balon, koji je napuhao sin, jedina komunikacija sa životom. Ukratko, jednog dana muž depresivne žene pokuca na vrata susjeda Filipa i njegove trudne i upola mlađe supruge Nives, također glumice. Moli ga da svrati i pokuša oraspoložiti bolesnu mu suprugu, jer ga ona kao glumca voli.
Balon je na programu u utorak, 12. lipnja 2019.g s početkom u 21 sat, u Atriju Starog grada.

Ulaz je slobodan, a do Staroga grada organizirali smo i prijevoz autobusom Autoprometa koji će ispred Malog Kaptola krenuti u 20,30 sati. Povratak iz Staroga grada slijedi po završetku predstave.
Više informacija donosimo na našoj stranici www.domkkv.hr ili na brojeve telefona: 044/ 527478 ili 527479 – poručuju iz Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here