Here we go again: S petrinjskog kupališta do kupališta Zibel – kajakom

Nova sezona je počela. Veslačka družina se vratila.
Zbog velike znatiželje, družina se sve više širi. Prvoj postavi Mariju, Škuri Mrkvi, Kseniji i Ivi pridružili su se Thorsten Adam (rođeni Nijemac, priženjeni Petrinjac), Iva Repac, Toni Matijević i Josip Tonković.
U 11:00, s petrinjskog kupališta družina je krenula nizvodno. Nismo imali zacrtano odredište, pustili smo da nas voda nosi. Voda nas je odnijela do Mlinskog kamena na medicu kako nas grlo nebi boljelo od silnog pjevanja i kako nas mišići nebi boljeli od silnog veslanja. Nastavili smo dalje. Ponijela nas pjesma Tine Turner ” Rolling on the river”. Postoji i video uradak, ali nije za javnost!! Tko ga želi doživjeti, neka nam se slobodno pridruži sljedeći put. Ubrzo je stigla dojava: “Netko nas čeka u Mošćenici!!” Bio je to svima znani Petrinjac, striček Ferda. Nestrpljivo nas je čekao sat vremena kako bi nas okrijepio hladnim hmeljnim sokom. Nakon okrijepe…Što sad!? Netko je uzviknuo:”Ajmo za Sisak!!” Ajmooo!!

U 16:00 stigli smo na kupalište Zibel. Tamo smo upoznali simpatične i susretljive dečke iz Udruge Zibel. Dečki su nas počastili gulašem. Saznali smo da i oni često veslaju od Vurota do Siska te da bi drugi put mogli veslati mi s njima, oni s nama. Širimo prijateljstvo i dobru vibru. Do sljedećeg javljanja, pozdrav od veslačke ekipe i izvjestiteljice Ive.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here