‘Nevjerojatan događaj’ Teatra Exit u utorak 18. lipnja u Atriju Starog grada u Sisku

Dom kulture Kristalna kocka vedrine poziva Vas na nastavak KULturnog ljeta KKV-a i predstavu Nevjerojatan događaj, Teatra Exit.

U ovoj virtuoznoj kazališnoj i glumačkoj igri, punoj kalamburičnih zapleta u stilu suvremene komedije dell’ arte, četvero mladih glumaca – Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički  transformirat će se pred vama snagom svog talenta i zavidnom vještinom u više od dvadesetak likova koji su se jednog dana našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja. Predstava na rubu zbilje i fikcije, istine i mašte, problematizira našu istraumatiziranu stvarnost, borbu da se opstane i izvuče iz neplaćenih računa, kredita i minusa.

Teatar Exit ‘Nevjerojatan događaj’ / foto: izvor KKV

Nevjerojatan događaj je na programu u utorak, 18. lipnja 2019.g s početkom u 21 sat, u Atriju Starog grada, a u slučaju lošeg vremena predstavu ćemo igrati u Kazalištu 21.

Ulaz je slobodan, a do Staroga grada organiziran je  i prijevoz autobusom Autoprometa koji će ispred Malog Kaptola krenuti u 20,30 sati. Povratak iz Staroga grada slijedi  po završetku predstave.

Više informacija donosimo na stranici www.domkkv.hr ili na brojeve telefona: 044/ 527478 ili 527479.

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here