Danas se otvara kupalište u Mošćenici

Autor:Miroslav Šantek

Ljeto je i kalendarski pred vratima, vrućine i sparine su sveprisutne i najbolji način za osvježenje je skok u još uvijek čistu i spasonosnu Kupu, a postoje i mjesta na njenoj obali na kojima se užitak kupati i provoditi svoje slobodno vrijeme. Jedno od tih mjesta je i kupalište u Mošćenici koje danas “službeno” u 19 sati otvara svoja vrata za sve željne osvježenja i zabave.

Kako doći do kupališta Mošćenica?

Jednostavno. U središtu Mošćenice, preko puta osnovne škole, s glavne ceste Petrinja – Sisak skrenite ulijevo i idite do kraja ulice. Naići će te na nasip željezničke pruge koji trebate prijeći. Ne bojte se vlaka, on sasvim sigurno neće doći s nijedne strane jer se više nitko ni ne sjeća kad je zadnji put prošao tim putem. Dakle, na kraju skrenite ulijevo i idite do samog kraja ulice koja će se pretvoriti u makadamski put, a livade će vas okružiti. Tu se parkirajte i krenite do rampe kupališta i to je to.

Što raditi na kupalištu?

Kupalište je jedna velika uređena livada na kojoj su postavljeni šankovi, stolovi i klupe, sjenice, može se i kampirati i naravno skočiti u Kupu, plivati i sunčati se. Danas je otvorenje pa se sprema i fešta. Bit će podjela gulaša i pića. Bit će i svirke uživo pa možete pjevati i plesati. Za to se brine grupa Viking. Možete svašta. Dođite.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here