Holivudska zvijezda, petrinjski dječak i nogometna lopta

Autor:Miroslav Šantek

Dubrovnik je postao odredište godišnjih odmora i ljetovanja mnogih svjetskih faca, pjevača, glumaca, likova koje gledamo na televizijskim ekranima i kino platnima. Za njima jure paparazzi, pune svjetske tabloide njihovim fotografijama, ali ponekad holivudske zvijezde naprave nešto što baš nije često.

On je Michael Weatherly, glumac široj javnosti poznat kao Anthony Di Nozzo iz serije NCIS koji je šetao dubrovačkim ulicama i vidio malog dječaka kako jako dobro barata nogometnom loptom na ulici i jednostavno očaran potezima malog nogometaša počeo s njim igrati nogomet. Ta igra je prerasla u polusatno druženje,a nakon ulične utakmice holivudska zvijezda je prognozirala za malog dječaka da će biti jako velik u daljnjem životu.

A taj dječak ima 6 godina. Zove se Roko Radošević i dolazi iz Petrinje grada. Polaznik je nogometne škole NK Mladost gdje su ga jako dobro naučili tajnama ove igre za kojom luduje cijeli svijet. Nije baš Dinamo, nije ni Ajax ili Real Madrid, ali je NK Mladost. Nikad ne znate, možda se ovo ulično polusatno prijateljstvo holivudske zvijezde i petrinjskog dječaka ponovi i na stadionu pored Petrinjčice.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here