Šero vas poziva na feštu u centar svijeta

Autor:Miroslav Šantek

Postoji na ovom svijetu jako puno udruga koje djeluju i bave se ranim zanimljivostima i sadržajima, ali jedna od njih je doista posebna jer se radi o velikoj ekipi građana, društvu koje ima tu moć zajedništva, druženja, ekipi kojoj nije problem organizirati bilo kakvu akciju, ekipi koja voli svog grad, a pogotovo njegov kvart koji se naziva Zibel. Kupa protiče pored tog Zibela, a na tamošnjem kupalištu uvijek je živo.

Već 4. godinu zaredom djeluje Udruga Zibel. Evo malo korisnih informacija o njima:

Ciljevi udruge-promocija obiteljskih vrijednosti,promocija sporta,promocija humanitarnog djelovanja, zdravog načina života i briga o životnom okolišu.
DJELATNOSTI KOJIMA SE POSTIŽU CILJEVI:
Socijalna pomoć i podrška:
Pomoć i podrška djeci
Pomoć i podrška mladima
Pomoć i podrška obitelji
Očuvanje prirode:
Očuvanje posebno vrijednih prirodnih područja i drugih prostora

Promocija sporta i zdravog načina življenja:
Organiziranje sportskih aktivnosti i treninga u svrhu promocije sporta i zdravog načina življenja
Organiziranje sportskih i edukativnih projekata, kampova i manifestacija za poticanje bavljenja sportom i tjelesnim vježbanjem

U subotu je tulum svih tuluma na kupalištu Zibel povodom 4. rođendana udruge Zibel!!!🎊🎈🎂🎉🎇🎶💃😁Ako i Vi želite čestitati rođendan udruzi Zibel možete snimiti čestitku i objaviti je u komentarima, najbolju čestitku nagrađujemo gajbom Zibelskog piva.🍻😉Vidimo se!!😘UVIJEK UZ VAS, UDRUGA ZIBEL!!💪

Gepostet von Udruga Zibel am Dienstag, 25. Juni 2019

 

Udruga se osniva sa ciljem aktivne pomoći i podrške obiteljima, djeci i mladima na području lokalne zajednice Zibel. Aktivna podrška će se pružati kroz organizaciju i provođenje projekata koji za cilj imaju promociju druženja, međusobnog pomaganja i podrške, uključujući humanitarne, sportske i ostale aktivnosti, usmjerene ne samo na članove Udruge, već i na sve stanovnike lokalne zajednice Zibel, ali i šire. Udruga će aktivno voditi brigu o životnom prostoru lokalne zajednice, kroz akcije organiziranog uređenja i održavanja okoliša, te provođenje radionica, kampanja i maniffestacija sa ciljem osvještavanja posebnosti prostora na kojem Udruga djeluje. Bitan aspekt djelovanja Udruge biti će i organiziranje sportskih i edukativnih projekata, kampova za obitelji, djecu i mlade, kao i manifestacija za poticanje bavljenja sportom i tjelesnim vježbanjem.

Danas slave svoj 4. rođendan uz cjelodnevno druženje i u večernjim satima uz koncert grupe Teška industrija, a najbolji poziv za dolazak na njihovu feštu uputit će vam Šero:

Dođite i vi sutra na 4. rođendan udruge Zibel na kupalište Zibel, a neka vam Šero kaže gdje je centar svijeta!!💪 🎊🎉🎈🍻😉

Gepostet von Udruga Zibel am Freitag, 28. Juni 2019

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here