Stiže Siscia Open Jazz & Blues Festival

Siscia Open Jazz & Blues Festival, manifestacija međunarodnog karaktera zbog koje je Sisak odavno upisan na glazbenoj karti Europe kao mjesto jedne od značajnijih glazbenih destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj, održat će se od 12. do 31. srpnja, rečeno je na konferenciji na novinare na kojoj je najavljen ovogodišnji Jazz festival. Smješten na obalama Kupe, Jazz festival se svake godine očekuje s oduševljenjem. S obzirom na svakodnevni broj gledatelja te gostovanje glazbenika iz Hrvatske i svijeta Siscia Open Jazz & Blues Festival postao je stoga značajnom točkom u planiranju ljetnih aktivnosti ljubitelja jazza.
-Strašno sam ponosan što nam je uspjelo da za priču započetu prije desetak godina možemo reći da najveći festival bluesa i jazza ima upravo Sisak. I to daleko najveći festival što me posebno veseli, a ja volim biti najbolji. Svi ostali za nama strašno kasne jer se u Sisku radi o vrhunskoj kvaliteti i vrhunskom događaju koji će u srpnju zabavljati Siščane – rekao je začetnik i organizator festivala Damir Kukuruzović.
Zamjenik gradonačelnice Marko Krička zahvalio je Kukuruzoviću na njegovom, kako je rekao, predanom radu i trudu koji ulaže svih ovih godina kako bi se u Sisku održao ovako značajan festival koji privlači, ne samo Siščane, nego publiku i iz drugih gradova Hrvatske.

sisak.hr

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here