Promocija slikovnice “Lola,crni pas” autorice Dragane Čubrilo

Autor:Miroslav Šantek

Dragana Čubrilo je vrlo čitana kolumnistica PS portala i ZG – KULTA, Siščanka koja sa svojim vrlo iskrenim i proživljenim pričama je ušla u srce mnogih ljudi. Dragana je pisac koji ponekad zapiše nešto o čemu se baš i ne piše u medijima i za što mnogi nemaju hrabrosti napisati, ali PS portal i ZG – KULT su prilično slobodni ii neovisni mediji i objeručke prihvaćaju i objavljuju ovako dobre i plodne autore.

A pazite sad ovo. Dragana je osmislila i napisala nešto što doista vrijedi pozornosti, nešto što je opipljivo, tiskano, zauvijek preneseno na stari dobri papir, nešto što možete osjetiti i vidjeti sutra 10.srpnja u sisačkom kafiću Charlie Brown (ex Default) s početkom u 19 sati.

Radi se o promociji slikovnice “Lola, crni pas” o kojoj Dragana kaže da je to priča o udomljenom crnom psu, Loli. Crne pse jako tečko udomljuju i cilj je ovom slikovnicom malo skrenuti pažnju na napuštene pse i njihovo udomljavanje. Također i na odgovorno vlasništvo koje je je sve rijeđe. Na području naše županije nemamo pravo sklonište s velikim kapacitetom koje bi moglo primiti sve napuštene životinje. Trebalo.se početi graditi,ali je sve stalo. Želimo s pričom o Loli to malo pogurati. Pobuditi kod ljudi svijest o tome. Dio od prodanih slikovnica i prigodnih majica ide za napuštene pse i mace s naseg područja. Od svake promocije koje će biti održane i po drugim gradovima će biti tako.

Dragana će i trima čitateljima PS portala pokloniti tri slikovnice, a o tome više sa samog događaja, u idućoj priči s promocije kakva se ne događa baš svaki dan u Sisku, tako da vas pozivamo da sutra u 19 sati dođete u Charlie Brown i budete dio ove sjajne priče.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here