Danas je taj dan – Jazz & blues stižu na obalu Kupe

Autor:Miroslav Šantek

U njihovom životopisu piše ovako: Orkestar nastaje krajem 10. mjeseca 2011. Sastavljen je od članova Gradske glazbe Trenkovi panduri, profesora i učenika Glazbene škole Požega i broji dvadesetak članova.
Prvi koncert je bio već u veljači 2012. u Gradskom kazalištu Požega, a potom slijede koncerti u Koprivnici,Labinu,Novom Vinodolskom,Starcima,Požegi, Osijeku,nastup na Dobro jutro Hrvatska…U veljači ove godine orkestar nastupa za VIP u sklopu njihove reklamne kampanje na glavnim trgovima u Osijeku,Splitu ,Rijeci i Zagrebu.
U svom kratkom vijeku,orkestar surađuje sa brojnim imenima hrvatske estradne i jazz scene,a neki od njih su:Alan Bjelinski,Ante Gelo,Marko Tolja,Dina Rizvić,Zvjezdan Ružić,Borna Šercar,Vojkan Jocić,Marko Matošević,Branimir Gazdik,Oliver Ereš,Marija Husar,Ivana Husar,Tvrtko Stipić,Igor Delač,Andreas Marinello,Grgur Savić,Adriana Baković i drugi…

Kako ova ekipa svira možete vidjeti večeras jer oni su dobili čast da svirkom otvore ovogodišnje izdanje Siscia Open Jazz & Blues Festivala koje traje od 12. do 31. srpnja, a svirke se održavaju od 21 sat na terasi Siscia jazz cluba.

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here