U Petrinji se otvorio Kaniža bar

U petrinjskom kvartu Kaniža, na svima poznatoj, vrlo prometnoj ulici Matije Gupca koja vodi prema izlazu iz grada na glinsku i zagrebačku stranu, na kućnom broju 26, poznati petrinjski poduzetnik Daniel Jagić je prije nekoliko godina otvorio kafić “Miljenko” koji je vremenom stekao kultni status, a kako je već neko vrijeme zatvoren, došlo je vrijeme za novom pričom s novim poduzetnikom. A to se dogodilo sinoć. “Miljenko” je otišao u povijest, a otvorio se “Kaniža bar”.

Mladi petrinjski par – učiteljica Marija i njen odabranik Leon Lučić, po zanimanju pravosudni policajac koji živi u ulici Mije Srnaka su odlučili ovom kafiću dati potpuno novi život. Marijina ženska ruka je sredila interijer i unutrašnjost kafića je jako poboljšana i obnovljena, a zanimljiva stvar je što po zidovima planiraju postaviti fotografije stare Petrinje i time unaprijediti turističku ponudu grada. Iznad kafića je i apartmanski smještaj za osam osoba, a valja naglasiti da je ovo jedan od rijetkih petrinjskih kafića koji ima svoje parkiralište u dvorištu i veliku terasu koja vas skriva od pogleda sa ceste, pa ako poželite na miru popiti s nekim kavu ( a u ovom slučaju radi se o vrhunskoj Frank Stretto kava koju ne možete baš svagdje piti) i ekskluzivnom i vrlo kvalitetnom pivu točene zagrebačke pivovare Medvedgrad koju ne možete popiti nigdje u Petrinji, a s time će se osjetiti i duh Zagreba u Petrinji, dođite na ovu “skrivenu” terasu punu mira.

U kafiću su za početak zaposlene dvije konobarice kojima je ponuđena plaća od 5000 kuna neto, a kad posao krene bolje, otvorit će još jedno radno mjesto.Osnovna zamisao Kaniža bara je napraviti kafić za sve generacije, od mladih koji izlaze u grad i kojima ovo može biti jako dobra usputna zabava prije cjelonoćnog provoda, pa do “starijih” gostiju koji baš i nemaju u Petrinji neko mjesto za izlazak. U svakom slučaju radi se o finom i novom prostoru koji se sinoć otvorio uz živu svirku, pjesmu i zabavu.

Kaniža bar radi ponedjeljak – četvrtak (06 – 23), ljeti subota i nedjelja (06 – 00) i nedjeljom (06-23).

Kaniža bar je potpuno nova stvar u Petrinji. Dođite i uvjerite se!

SPONZORIRANI ČLANAK

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here