Preživio je skok u Kupu

Autor:Miroslav Šantek

Prije nekoliko dana jedan mladić je skočio sa šibenskog mosta, potpuno se polomio, imao ludu sreću što je u toj ludosti ostao živ, a završio je kao vijest i u mnogim svjetskim medijima. Doživio je pozornost i to na bolan način. Iz tog potpuno nesmotrenog i ludog čina najbolja stvar je što je sačuvao živu glavu na ramenima.Nemojte to ni zamišljati pokušati.

Naš iskusni fotografski stari lisac Zdravko Turkulin zna napraviti dobru fotografiju. On jako dobro zna da je jedan od kjučnih elemenata naći se na pravom mjestu i u pravi trenutak stisnuti zatvarač fotoaparata. Zalediti trenutak koji se više nikako na isti način ne može ponoviti. Tako je šetao pored Kupe kod Novog Selišta pored Petrinje i ugledao mladića kako skače u vodu. Na fotografiji, zauvijek u letu i padu prema površini vode, vrlo dramatičnog izgleda, ovaj nepoznati skakač je dobio svoju foto priču.

Što je bilo dalje? Vrlo brzo ga je privukla sila teže i zaronio je u zelenu i osvježavajuću Kupu. “Preživio” je ovaj skok s obale koji ni najmanje nije bio opasan. Naprotiv.To su oni čarobni, osvježavajući trenuci ljeta uz rijeku.

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here